Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA profili
Postanite VEKA partner

Onaj ko danas želi biti uspješan na tržištu stolarije, mora imati jednog snažnog partnera. Jednog partnera, koji ne samo da isporučuje prvoklasne proizvode, nego pored toga pruža i komercijalnu i reklamnu podršku. VEKA je taj snažni partner. Kao svjetski broj 1. u prozorskim sistemima od PVC-a, VEKA garantuje optimalni kvalitet i paletu profila prilagođenu potrebama stručne proizvodnje. Raznovrsnost konstrukcija, kojim možete ispuniti i najzahtjevnije želje u obliku i boji, je jedinstvena.

Konstruktivna saradnja sa našim proizvodnim partnerima je tema za posebnu pohvalu. Uz to, sada i prodajno orjentisana marketinška podrška. Od atraktivnog prodajnog prospekta pa sve do reklamnih oglasa, VEKA nudi sve što pospješuje prodaju i svojim partnerima u odnosu na konkurenciju osigurava jasnu prednost.


Kada Vam je VEKA partner za prozorske sisteme, Vaši klijenti dobijaju najbolju i najraznovrsniju ponudu.

Vaši rokovi će biti ispoštovani, zahvaljujući VEKA logističkom centru, jedinstvenom na našem tržištu stolarije. Standardne boje isporučujemo za samo 7 dana, a boje po posebnoj narudžbini, za najviše 20 radnih dana. Paletu profila od 70 mm, koju čine dvije linije dizajna SWINGLINE i SOFTLINE 70, VEKA je upotpunila novim sistemima SOFTLINE 76, ARTLINE i SOFTLINE 82.

VEKA profili su sinonim za vrhunsku tehnologiju, superioran kvalitet, praktično neograničene mogućnosti dizajna, kao i za visok nivo ekonomičnosti. Svojim partnerima, VEKA pruža veliki broj relevantnih usluga, od elektronske obrade podataka, preko besplatnog transporta do Vaše radionice, do individualne marketinške podrške.

To je ono što VEKA partnere čini još uspješnijim.Informišite se o prednostima koje stičete kao partner kompanije VEKA. Pozovite nas, rado ćemo ugovoriti sastanak, ili nas potražite na internet adresama:
www.veka.com, www.veka.de, www.veka.ba

Princip partnerstva

Od svog osnivanja, pa do danas kompanija VEKA AG je porodično preduzeće sa trenutno oko 1.200 zaposlenih u sjedištu kompanije u Sendenhorst-u, a čiji je cilj da pouzdano i prijateljski odgovori na želje i potrebe svojih kupaca.

Proizvođačima stolarije nudimo sistemska rešenja, koja su siguran ključ ka uspjehu. VEKA AG u svojoj ponudi širokog spektra vrhunskih i internacionalno certificiranih profilskih sistema, osigurava i mnogo više: individualni servis – u svakom pogledu se možete osloniti na vodećeg proizvodjača PVC-profila sa 36-godišnjim iskustvom u ovoj branši i na Know-how-servis.

Mi smo u mogućnosti da svakom VEKA partneru pored vrhunskih proizvoda i servisa isporuke pomognemo individulnom podrškom po najnovijim principima savremenog poslovanja. Da bi Vaša kompanija mogla da se posveti poslovnim ciljevima , mi smo tu da Vas podržimo u svim oblastima poslovanja: kako u dnevnim poslovima i unapređenju proizvodnje, tako i kao podrška pri prodaji i razvoju strateških ciljeva Vaše kompanije.


Vaše prednosti kao VEKA Partner:

• Direktna isporuka do sjedišta proizvodnje u roku od max. sedam dana

• Tehnička podrška za sve tipove profila

• VEKA tehnička podrška na licu mjesta rješava probleme pri radu i optimizira proizvodnju

• Lični tim servisera za EDV-savjetništvo i -podršku

• Sveobuhvatni seminari za partnere i jednom godišnje seminar za klijente

• Obuka Vaših radnika i uvođenje u posao u VEKA Tehničkom centru

• Individualna marketinška podrška, podrška u poslovnoj strategiji prodaje, PR, Internet

• Podrške na javnim tenderima

• "V+", marketinški i prodajni program, specijalno osmišljen za poslove renoviranja

• Podrška pri prodaji i dizajniranju uz pomoć digitalnih medija: CD-ROM za proizvođače, sistemski-CD-ROM ili ova internet prezentacija

• PR- und Lobby-poslovanja na tržištu PVC stolarije i mnogo drugih relevantnih usluga


Naš poslovni prijedlog za Vas:

Vaša lična proizvodnja stolarijeUkoliko želite da postanete proizvođač PVC-stolarije, možete u potpunosti da se oslonite na našu podršku – od savijeta o uređenju proizvodnog prostora i izložbenog salona, pa do obuke Vaših saradnika. Mi ćemo Vas pripremiti za borbu sa konkurencijom. Od našeg predanog učinka ćete svakodnevno profitirati. Oslonite se na VEKA-u: na uspjeh uz pouzdan sistem. Kontaktirajte Vašeg regionalnog predstavnika još danas.